Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

4 Game RPGs Populer Untuk Android Terbaik

  Kita tidak boleh ragu-ragu bahawa permainan peranan (RPG) adalah salah satu permainan terbaik buat masa ini. Ini adalah genre permainan video di mana pemain bermula sebagai watak baru yang dalam watak kita bebas bermain dan menjadikannya selagi ciri ditemui pada pelayan permainan. Permainan bermain peran (RPG) adalah genre popular pada konsol dan kini anda boleh memainkannya pada telefon pintar atau tablet sama ada di Android atau iOS.


Bagi mereka yang ingin memainkan RPG pada peranti Android, Google Play mempunyai banyak pilihan untuk dipilih, terdapat banyak pilihan permainan yang menarik yang boleh kita muat turun secara percuma. Tetapi tidak semuanya boleh didapati secara percuma. Ada di antara mereka yang perlu membayar jika kita mahu bermain dan membeli barangan dalam permainan. Berikut adalah senarai yang kami kumpulkan dari 10 terbaik, dan RPG yang paling stabil untuk Android.

1. Final Fantasy VI

Adakah permainan RPG terbaik dalam siri ini oleh kebanyakan pencinta francais Final Fantasy. Ia mempunyai empat belas watak dimainkan, pemain terbesar setiap permainan dalam siri Final Fantasy sehingga kini.

Watak boleh menggunakan berpuluh-puluh item, dan setiap watak mempunyai prestasi khasnya sendiri. Permainan ini menggunakan sistem Pertempuran Masa Aktif berasaskan giliran dengan kerja yang jelas untuk setiap watak, sistem sihir yang kuat, serta barang-barang istimewa 'peninggalan' untuk disiapkan untuk semua orang.

Antara muka dan kawalan telah diubah menjadi lebih banyak pada skrin sentuh, dan grafik telah dibuat dengan teliti untuk memanfaatkan kekuatan perkakasan moden tanpa kehilangan gaya Final Fantasy VI klasik. Seperti siri Final Fantasy, permainan ini mempunyai cerita yang kaya dan hebat untuk diikuti oleh 80+ jam permainan. Jika anda suka permainan peranan gaya JRPG, FFVI diperlukan dalam senarai permainan untuk diambil. Harga: $ 15,99

2. Dragon Quest VIII

Permainan terbaik yang dibentangkan di Android. Ini adalah JRPG klasik dengan visual 3D dan grafik anime yang bergaya. Dragon Quest VIII mempunyai persekitaran 3D yang indah yang dibuat untuk pemain untuk meneroka, penuh dengan banyak rahsia, bandar dan pencarian sampingan. alam sekitar mempunyai ciri siang hari; apabila pemain bergerak ke seluruh dunia pada hari itu, mereka akan menghadapi musuh-musuh tertentu dengan pelbagai serangan dan pasukan pertahanan yang agak normal, tetapi apabila malam jatuh, yang tidak sama, musuh yang lebih kuat akan muncul.

Pada satu ketika dalam permainan, pemain akan menerima pot alkimia. periuk yang digunakan untuk mencampurkan item untuk membuat jenis senjata dan item penyembuhan yang baru. Item ini sangat berguna untuk membuat senjata yang kuat yang berlepas untuk harga yang sangat tinggi di kedai-kedai senjata.

Permainan ini juga mempunyai kasino yang mengandungi pelbagai permainan mini untuk pemain untuk mengambil bahagian dalam memenangi hadiah seperti senjata jarang dan kuat. Harga: $ 19.99

3. Tale Bard - Xperia Edn

Ini adalah salah satu permainan RPG yang paling terkenal. Dalam permainan tertentu, pemain mesti mengawal penyair pertama yang mengalahkan semua tanggungjawab heroik klasik yang dikekalkan untuk wanita dan ale bahagia. Permainan Android ini mempunyai dunia yang besar untuk meneroka dengan banyak jenis musuh dan banyak musuh dan artifak.

Jika anda suka RPG dengan cerita sejuk dan persembahan, maka anda akan suka cerita Bard ini. Ini adalah pelabuhan yang sangat baik yang akan berkongsi jam kebahagiaan, tidak sedikit unsur humor dan permainan padat memainkan peranan. Harga: $ 1.99

4. Chaos Rings II

Chaos Rings II adalah keluaran kedua dalam siri Chaos Rings untuk Android. Chaos Rings II memperkenalkan permainan JRPG klasik dengan cerita baru dan grafik yang dipertingkatkan untuk pengalaman baru. Dalam banyak cara, ia melangkaui permainan pertama dengan pengalaman yang pantas dan cerita yang berpusat. Terdapat juga pemain watak yang cukup besar dengan lakonan suara sebenar dan visual yang menakjubkan.

Grafik adalah salah satu nilai yang menonjol dalam Chaos Rings II. Walaupun model watak kebanyakannya sama seperti dalam permainan pertama, tetapi tidak beberapa jenis dimasukkan ke dalam watak-watak dengan setiap garis rambut.

Chaos Rings II juga mengekalkan sistem kawalan mudah dan mudah yang menggunakan skrin sentuhan yang baik tanpa terlebih dahulu melakukan itu. Sekiranya anda tidak memainkan Cincin Chaos asal maka anda mesti mencubanya. Harga: $ 13.99

Post a Comment for "4 Game RPGs Populer Untuk Android Terbaik"