Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

4 Game Perang Seru Yang Banyak Belum Tau

  Permainan perang Android sangat dikehendaki dan turut disertakan adalah permainan aksi popular di mana dua watak di skrin terlibat dalam satu pertempuran satu vs satu. Mereka akan berjuang dengan cara kami mengawal tablet atau telefon kami di skrin Android. Ini adalah permainan yang sangat menyeronokkan untuk bermain dan mencabar juga. Terdapat banyak permainan pertempuran yang tersedia di gedung Google Play. Jika anda sedang mencari beberapa permainan pertempuran tindakan yang hebat, berikut adalah senarai 5 permainan pertempuran terbaik untuk Android yang akan membuat aliran darah anda dan anda juga tidak dapat mencari 5 permainan ini di tempat lain.Pengumpulan Permainan Perang Android Terbaik dan Percuma

1. Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 adalah permainan pertempuran unik yang boleh anda nikmati secara percuma di telefon Android anda. Perkara yang unik tentang permainan ini ialah ia tidak mempunyai grafik watak sebenar, sebaliknya, anda akan disediakan dengan persekitaran 2D yang indah bersama dengan gaya pertempuran yang berwarna-warni. Anda akan meneroka banyak gerakan dalam permainan ini yang anda mainkan bersama contohnya membalikkan musuh anda, menjalankan dinding, dan sebagainya.

Terdapat beberapa mod permainan: Terdapat mod 'cerita', di mana anda perlu melawan satu siri lawan yang semakin sukar dalam perjalanan anda untuk melawan bos setan utama. Terdapat juga gaya kematian tiba-tiba di mana anda mengambil gelombang selepas gelombang musuh, mod duel, dan mod kejohanan di mana anda perlu mengalahkan watak semakin sukar.
Permainan freemium ini sangat menyeronokkan untuk bermain dan pasti salah satu permainan pertempuran terbaik untuk Android. Saya pasti akan mengesyorkan memuat turun ke telefon bimbit anda.

2. Ketidakadilan: Tuhan di kalangan kita

Tuhan Ketidakadilan Antara Kami adalah salah satu permainan pertempuran terbaik yang tersedia di Android. Ia mempunyai corak wira komik DC yang luas yang boleh anda gunakan untuk melawan wira komik DC yang lain. Dalam permainan ini, anda akan mengambil bahagian dalam tiga pertempuran 3-ke-3 di mana anda perlu bermain dengan ayam lalai dan kemudian mengumpul koleksi superhero keseluruhan yang besar.

Setiap watak mempunyai set bergerak, statistik, dan kebolehan super. Anda boleh meningkatkan tahap watak anda dan membuka kunci langkah unik apabila anda terus maju ke dalam permainan. Terdapat juga mod multiplayer di mana anda boleh mengambil lawan sebenar.

Bermain permainan ini agak mudah, terutamanya terdiri daripada mengetuk dan menggeser pada skrin untuk menjalankan pelbagai serangan anda. Ini adalah permainan yang sangat baik dan ia percuma untuk dimainkan.

3. Tinju Robot Dunia Real Steel

Real Steel Robot World Boxing adalah permainan pertempuran yang menarik untuk Android. Dalam permainan ini, anda akan bermain sebagai robot untuk melawan satu dengan robot lain. Terdapat lebih daripada 24 robot yang boleh anda mainkan, termasuk Atom, Zeus, dan Twin Cities. Setiap watak mempunyai kemahiran dan kelebihan tersendiri, jadi pilih robot yang sesuai dengan gaya pertempuran anda. Semasa anda melawan dan menang, anda akan mendapat Syiling sebenar dan Emas sebenar, yang membolehkan anda membeli, menaik taraf, dan mengubah skema warna robot anda.

Terdapat juga pelbagai mod permainan seperti Kejohanan, Masa Serangan, dan Perdebatan Percuma, di mana anda boleh mendapatkan Real Gold untuk dibelanjakan untuk naik taraf.

4. Punch Hero

Punch Hero adalah permainan tinju lain yang mempunyai grafik kartun 3D. Perkara yang menarik tentang permainan ini ialah anda boleh menggunakan wajah sebenar untuk watak-watak, jadi jika ada seseorang yang sentiasa mahu memukul, anda boleh menambah wajah mereka dan menumbuk mereka seberapa banyak yang anda suka. Tambahan pula, anda boleh menyesuaikan watak anda dengan perkara-perkara seperti cermin mata matahari dan rambut muka. Terdapat tiga mod untuk menguji kebolehan yang berbeza anda. Ini adalah permainan yang sangat menyeronokkan untuk mereka yang suka bermain permainan pertempuran percuma di Android.

Post a Comment for "4 Game Perang Seru Yang Banyak Belum Tau"