Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

3 Permainan Yang Boleh Membuat Anda Dapatkan Banyak Uang

  Siapa kata permainan bermain hanya boleh membelanjakan wang? walaupun terdapat begitu banyak bukti bahawa kita juga boleh membuat permainan sebagai sumber pendapatan kita, ya walaupun tidak semua kita boleh. Anda sudah tahu bahawa seorang gadis cantik dari Indo bernama Monica Carolina atau yang biasa dikenali dengan nama Nixia adalah seorang gadis dari Indonesia yang kini seorang peminat profesional kerana keterampilannya dalam bermain permainan, tidak hanya itu tetapi Nixia ini telah memenangi beberapa kali. pertandingan permainan. Dan jika kita melihat bilik-bilik di sana dipenuhi dengan alat komputer permainan super-canggih yang boleh digunakan untuk bermain permainan dalam talian yang popular hari ini seperti GTA, CS: GO, Battlefield, Diablo, Dota 2 dan SIM City.


Ini menunjukkan bahawa hanya bermain permainan juga boleh membawa wang, tetapi untuk merealisasikannya tentu saja kita perlu mempunyai kemahiran yang baik untuk bersaing dengan pemain di luar sana. Sekarang bercakap tentang permainan yang boleh membuat kita banyak wang di sini androidgaul.id mempunyai 3 cadangan permainan yang jika anda menghuraikan juga akan dapat memperoleh banyak uang, seperti uang dari hasil persaingan atau pertandingan permainan atau juga dapat dari sponsor jika anda menjadi juara kegemaran, terutamanya jika anda memenangi tempat pertama.

1. Dota 2

Siapa yang tidak kenal dengan permainan MOBA ini dari Steam, permainan ini sangat diperlukan, dari kalangan kanak-kanak hingga dewasa, walaupun mereka suka juga. kerana permainan ini mempunyai permainan yang tidak membosankan, dalam permainan ini keutamaan adalah kesepaduan pasukan. Banyak wira yang boleh anda pilih apabila anda mula mencipta watak. Dan jika anda sudah menjadi Pemain Pro maka anda boleh menguji kemahiran anda dengan mengambil bahagian dalam pertandingan 2016 Dota 2.

2. Clash of Clans-of-Clans Clash of Clans

Jangan memandang rendah permainan mudah alih ini, walaupun kita hanya memainkannya menggunakan telefon pintar Android dan iOS, jika kita mempunyai taktik serangan yang baik, kita juga boleh mengambil bahagian dalam pertandingan yang diadakan oleh Supercell. Biasanya pertandingan ini diadakan sekali setahun, tetapi untuk pertandingan lain, anda dapat menemuinya di sekitar kawasan anda, kerana biasanya terdapat beberapa orang yang menganjurkan pertandingan dengan hadiah menarik dan wang yang tepat.

3. Battlefield

Adalah permainan penembak orang pertama yang dibangunkan oleh EA, dalam permainan ini kita akan memasuki kawasan peperangan yang akan membuat jantung anda berdebar-debar. Dengan grafik yang baik dan juga permainan yang sangat tertekan akan menjadikan anda ketagih bermain. Sekarang biasanya ada masa tertentu misalnya suatu bangsa dalam permainan Battlefield ini yang diadakan sekali setahun. Nixia juga memenangi tempat kedua di Battlefield 4.

Sesungguhnya terdapat banyak permainan lain yang boleh membawa banyak wang untuk anda, tetapi ingat walaupun anda suka bermain permainan tentu saja anda juga harus dapat menguruskan masa anda untuk belajar dan sekolah. Jika anda menggunakannya lebih kerap anda menggunakan masa hujung minggu untuk bermain permainan kerana pada hari biasa anda akan bekerja. Jadi bagi anda yang ingin menjadi pemain profesional anda mesti dapat mendisiplinkan masa.

Post a Comment for "3 Permainan Yang Boleh Membuat Anda Dapatkan Banyak Uang"