Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Inilah 5 Game Android Paling Ringan dan Seru Saat Ini

  Jika anda mengikuti perkembangan industri permainan dalam era teknologi canggih, terbukti bahawa penduduk terus berkembang pesat. Terutama pada masa ini bukan beberapa permainan yang mempunyai paparan grafik tinggi (HD) sehingga membuat permainan kelihatan lebih nyata dan berharga seolah-olah kita memasuki permainan dan bermain secara nyata.


Itulah sebabnya peluang ini kami ingin berkongsi tentang maklumat permainan Android yang paling menarik dan paling ringan, yang semestinya telah dikemas kini, terutamanya untuk 2017 yang akan datang. Tidak ada beberapa permainan Android ringan yang boleh anda muat turun di Gedung Google Play. Tetapi ia kelihatan mustahil apabila cuba bermain satu persatu tanpa melihat semakan terlebih dahulu. Sekarang, dengan artikel ini, mudah-mudahan anda dapat memenuhi keperluan anda dalam bermain permainan Android.

Dengan beberapa ciri dan perkhidmatan hebat dari permainan Android, anda akan mendapati lebih mudah untuk bermain dan tentunya menjadikan anda lebih menarik supaya anda tidak bosan dengan mudah untuk terus menikmati permainan yang menarik. Permainan Android terbaik, permainan Android yang paling menarik dan permainan Android yang paling ringan akan dibincangkan di bawah. Untuk itu, sila lihat sedikit ulasan dari kami mengenai artikel berkaitan.

6 Kemas Kini Permainan Android Paling Menarik dan Ringan Sekarang

1. Guns'n'Glory WW2

Versi terkini permainan Guns And Glory Ww2 menggunakan menara sebagai kubu kuat yang kuat bersama sekelompok pahlawan yang akan menyekatnya dari serangan musuh. Tetapi itu tidak bermakna bahawa selepas ibu pejabat anda dijaga tentera anda akan selamat. Ini adalah langkah pertama untuk anda diserang oleh musuh anda. Guns N Glory mempunyai garis cerita yang menarik dan jika anda mencari iklan dalam permainan Guns And Glory mungkin anda boleh menyingkirkannya dengan membeli versi premium di sini.

2. Helikopter Battle Gunship 3D

Dalam permainan Gunship Battle Helicopter 3D ini, anda akan menjadi juruterbang atau anda juga boleh dipanggil watak utama. Rakan mempunyai misi dan tugas penting dalam menindas peperangan dan juga mengganas musuh di seluruh dunia. Dengan ciri-ciri canggihnya, anda boleh memilih helikopter yang akan anda gunakan ketika berjuang untuk melawan orang jahat. Ayo, mengalahkan musuh di udara!

3. Plane Gila

Untuk permainan ringan yang terbaru, yang seterusnya ialah Pesawat Gila, yang agak ringan kerana kapasiti hanya beberapa MB. Nah, bukan sahaja cahaya tetapi permainan ini diklasifikasikan sebagai permainan unik di mana kawan saya akan menjadi juruterbang yang mempunyai misi permainan yang menarik.

4. Fast Racing 3D

Walaupun ia mempunyai saiz ringan 17 Mb, ia tetap tidak bermakna bahawa permainan 3d perlumbaan cepat ini tidak bernilai. Kerana garis cerita sangat menarik dan ciri-cirinya cukup lengkap untuk membuat permainan ini tidak merebut perhatian pemain di seluruh dunia. Hampir lebih daripada 50 juta pengguna Android yang telah memuat turun permainan ini. Terdapat 48 tahap jika anda ingin menakluk permainan ini, yang jelas permainan ini sangat menarik dan mampu membuat pemain puas.

5. Mad 3D Animal

Untuk permainan 3D Animal Mad, kawan anda akan berfungsi sebagai penjaga kubu, bersedia untuk menghalau semua jenis ancaman dari serangan binatang. Dalam cerita, permainan ini membuktikan bahawa raksasa yang menyerang adalah binatang liar. Tetapi jangan dianggap ringan dengan raksasa binatang, kerana mereka cukup kuat untuk kita menakluk.

Post a Comment for "Inilah 5 Game Android Paling Ringan dan Seru Saat Ini"