Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

7 Permainan Terbaik Untuk Xiaomi Terkini

  Kami akan bagikan permainan android khusus untuk pengguna Xiaomi yang akan kami ambil secara langsung dari Play Store sebagai cadangan untuk permainan android Xiaomi terbaik kami. Xiaomi adalah peranti yang sangat berminat di negara ini, kerana bukit dari peluncuran pertama telefon bimbit ini mempunyai banyak peminat. Selain dari harga yang agak murah, beberapa ciri yang ditawarkan agak menarik.Memandangkan peranti Xiaomi purata mempunyai spesifikasi yang cukup tinggi, tentu saja jika ia adalah perkara permainan alat ini dianggap unggul. Walaupun pada varian Redmi terbaru, secara purata ia telah dimasukkan dengan ingatan memori 2 hingga 4GB. Jadi jika ia hanya satu permainan HD, ia mesti menjadi kuat.

Ini adalah 7 Permainan untuk Android Mobile Xiaomi Terbaik

Beberapa permainan ini sengaja diambil dari Play Store supaya kemudiannya semasa pemasangan anda tidak ada kesukaran. Pastikan anda disambungkan ke rangkaian WIFI supaya anda dapat memuat turun dengan segera.

1. Pertempuran Moden 5: eSport FPS

Bagi anda yang suka permainan menembak, anda mesti cuba permainan sejuk yang dibuat oleh Gameloft. Kerana permainan ini berbilang pemain dalam talian, anda boleh bermain dengan ratusan dan bahkan ribuan pemain lain di luar sana dari seluruh dunia. Tetapi jika anda tidak suka kerja berpasukan, anda boleh memilih mod solo untuk bermain bersendirian.

2. Strike Moden Online

Jika pentadbir ini telah mencubanya sendiri, ia sangat mirip dengan titik kosong tetapi ia lebih menarik pada pendapat saya. Di sini anda boleh melakukan mod solo untuk menembak satu sama lain, atau juga dengan kerja berpasukan di mana jika masa habis maka pengumpulan untuk setiap pukulan yang memukul musuh akan dihitung dan pemenang akan ditentukan.

3.Need for Speed™ No Limits

Bagi anda yang suka perlumbaan pasti tidak biasa dengan permainan perlumbaan ini. Need for Speed ™ No Limit adalah permainan perlumbaan yang telah berjaya, permainan ini dibuat oleh EA telah dimuat turun oleh lebih dari 2 juta orang dan telah menerima rating 4.4 di Play Store. Bagi anda yang ingin tahu mengenai permainan seperti ini, Anda bisa cari Google Play.

4. NBA 2K17

Adakah permainan sukan bola keranjang yang paling menarik pada pendapat saya. Permainan ini sememangnya tidak percuma, dia berharga sekitar Rp 100.000, - tetapi sememangnya kualitas permainan ini adalah yang terbaik dan gameplay sudah melakukan banyak tinjauan yang menarik. Jadi, anda tidak akan sia-sia walaupun telah menghabiskan 100k untuk membeli permainan ini.

5. Kelebihan: Menembak Kereta 3D MOBA

Terdapat permainan kereta baru berdasarkan permainan kereta menembak kereta. Permainan ini agak bagus kerana ia mempunyai grafik yang baik, bukan sahaja bermain sahaja tetapi anda juga boleh bersenang-senang dengan pemain lain di dunia. Bilangan muat turun untuk permainan ini masih beribu-ribu hingga artikel ini diterbitkan, kerana permainan masih cukup baru.

6. Sniper 3D Assassin: Free Game

Mahu menjadi penembak jitu? Anda boleh mencuba permainan Sniper Assassin 3D. Terdapat 13 bandar yang boleh anda gunakan sebagai medan perang terhadap ramai orang. Dengan menyampaikan grafik 3D, permainan ini semestinya layak dipanggil permainan penembak terbaik. Anda boleh memuat turun secara percuma di Google Play.

7. MTB Downhill: Multiplayer

Bagi anda yang suka menunggang motosikal / penunggang motosikal, sini adalah salah satu permainan android yang sangat sejuk. Dengan grafik yang bagus permainan ini juga termasuk permainan terbaik dari segi sukan.

Terdapat lebih daripada 20 peta yang boleh anda nikmati. Juga cuaca seperti hujan, panas dan banyak lagi. Jalan raya menawan dan banyak lagi.

Semua permainan di atas tidak boleh dimainkan hanya pada peranti Xiaomi, tetapi bagi pengguna Asus Zenfone, Lenovo, Samsung, Oppo dan lain-lain juga boleh mencubanya. Oleh itu permainan untuk telefon Android Xiaomi yang terbaik yang boleh anda mainkan dan selamat mencoba.

Post a Comment for "7 Permainan Terbaik Untuk Xiaomi Terkini"