Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

7 Permainan Penghilang Stres dan Bosan untuk Android dan iOS

  Kadang-kadang kita merasa tertekan dan bosan ketika melakukan aktiviti harian yang penuh dengan kegiatan. Dan sudah tentu kita memerlukan hiburan di mana ia dapat menghilangkan stres dan mewujudkan suasana baru supaya minda dapat segar dan bekerja dengan penuh semangat.


Itu boleh kita dapat dengan bermain permainan. Permainan pada telefon Android dan iOS kini berselerak di pasaran aplikasi kedua-duanya di kedai mainan dan juga kedai aplikasi.

Walaupun terdapat banyak, adakah anda tahu yang mana beberapa permainan cahaya pelepasan yang boleh kita mainkan? Sudah tentu tidak, jadi di sini kita akan berkongsi dengan anda semua penghilang tekanan dan permainan bosan yang anda boleh cuba.

7 Permainan Penghilang Stres dan Bosan untuk Android dan iOS

1. Little Inferno

Little Inferno adalah permainan yang tidak membosankan, kerana kita boleh membakar pelbagai objek seperti robot, foto bateri dan banyak lagi. Dengan bermain ini, anda boleh melepaskan semua masalah tanpa perlu merosakkan objek fizikal atau yang lain.

Permohonan ini dibuat oleh Tomorrow Corporation yang terdiri daripada 3 anggota dengan dana terhad, tanpa pejabat dan tanpa penerbit. Bagi anda yang berminat, anda boleh memuat turunnya untuk kedua-dua Android dan iPhone.

2. Super Mario Run

Bagi kanak-kanak yang sudah tua pasti sudah biasa dengan permainan Super Mario. Permainan ini pada masa ini tersedia untuk peranti mudah alih iOS dan Android yang tidak kurang menarik untuk dimainkan.

Mungkin anda fikir ia akan menjadi pelik apabila dimainkan di telefon bimbit kerana kami biasa bermain dalam permainan dalam permainan konsol Nintendo Nintendo dengan joysticks. Tetapi nampaknya tidak, anda masih boleh memainkannya menyeronokkan pada peranti telefon pintar.

3. Prun

Permainan ini sesuai untuk anda pencinta bonsai. Kenapa begitu? Kerana dalam permainan ini kita dapat memainkannya dengan memotong dahan-dahan pokok bonsai dan membentuknya seperti yang diinginkan.

Nikmati permainan yang tenang dan tenang yang disertai dengan muzik. Serta melihat minimalis dalam permainan yang tidak akan membuat kita bosan dengan cepat.

4. Lyne

Permainan ini membentangkan cara mudah bermain, kita hanya perlu menyambung beberapa imej yang sama supaya sesuai untuk anda yang suka permainan teka-teki.

Dalam permainan ini anda akan dimanjakan dengan audio dan grafik yang baik supaya anda akan lebih terfokus, dari rasa tekanan anda akan hilang dan dapat membentuk mood yang baik lagi.

5. Dunia Goo

Malah, Dunia Goo ini adalah hasil daripada porting dari permainan PC dengan nama yang sama. Dari permainan ini mendapat banyak pujian dan mendapat beberapa anugerah.

Permainan yang ditawarkan sangat menarik, dalam versi mudah alih ini anda boleh membuat apa-apa bangunan dari lendir dan melengkapkan cabaran di setiap peringkat.

Di setiap peringkat ini terdapat tema dan muzik yang unik supaya anda tidak berasa bosan dan tertekan lagi.

6. Neko Atsume: Pemungut Kitty

Bagi peminat kucing, anda boleh memainkan permainan Neko Atsume: Kitty Collector untuk memupuk dan bermain dengan setiap kucing yang datang bersama-sama dengan objek keputihannya.

Bahagian yang dapat menghilangkan stres adalah visual dan animasi kucing di dalamnya yang sangat lucu dan lucu.

Tidak seperti permainan simulasi yang menaikkan haiwan lain, kucing dalam permainan Neko Atsume: Kitty Collector tidak perlu perhatian tambahan, sehingga anda dapat pergi tanpa takut kelaparan.

7. Dua Titik

Permainan bantuan tekanan berikutnya ialah Dua Titik. Dengan permainan yang tidak membosankan, pasti anda akan menyukai permainan ini.

Dalam permainan Dua Titik kami ditugaskan untuk menyambung beberapa titik warna yang sama. Di samping itu, permainan ini juga disertai dengan muzik punky supaya ia akan membuat minda lebih tenang dan tekanan hilang.

Post a Comment for "7 Permainan Penghilang Stres dan Bosan untuk Android dan iOS"