Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

6 Game Naruto Android Offline & Online Terbaik 2019

  Naruto adalah salah satu anime dari Jepun yang sangat popular dalam masa yang lama. Bukan sahaja kerana dia suka berperang dengan ninja lain, tetapi ada banyak pelajaran yang dapat kita ambil dari Film Naruto ini.

Sebagai contoh, terdapat banyak mutiara kebijaksanaan dan kebijaksanaan dalam anime Naruto ini yang tentunya menjadikan kita lebih teruja untuk hidup.


Malah, tidak jarang dari beberapa episod yang disiarkan mereka selalu menunjukkan sikap yang baik dan teladan bagi kita dalam kehidupan seharian kita.

Tokoh Naruto lebih dikenali oleh peminat secara umum, mereka yang remaja dan juga anak-anak. Tetapi tidak jarang juga Naruto dikagumi oleh orang dewasa, kerana kartun ini menarik perhatian ramai dari semua lapisan masyarakat.

Dan kini Naruto bukan sekadar hadiah dalam bentuk kartun anime, anda tahu, tetapi kini terdapat banyak permainan Android Android terbaik yang boleh anda mainkan di luar talian dan dalam talian menggunakan telefon pintar anda.

Baru-baru ini juga muncul permainan Naruto terbaru yang dibuat oleh Bandai bernama Naruto Blazzing di mana kita boleh memainkannya secara percuma dengan memuat turunnya di Play Store.

Tetapi sayangnya kerana permainan Naruto kita perlu bermain menggunakan sambungan kerana jika tanpa internet dia tidak boleh bermain. Permainan ini juga tidak kurang menarik dan menarik jika saya membandingkannya dengan permainan APK Naruto yang lain.

Sekarang, untuk menjadikannya lebih jelas dan anda boleh memilih yang mana yang terbaik, jadi di sini kami AndroidGaul.id akan menyediakan maklumat terkini permainan terbaru 2018 Naruto, yang akan sentiasa dikemas kini mengikut perkembangan terkini dan permainan.

Koleksi Game Naruto Untuk Android Terbaik 2019

Permainan Naruto berikut sangat menarik dan tidak bosan untuk selalu dimainkan, jadi jangan terkejut jika nanti anda akan menghabiskan banyak masa dengan permainan ini yang akan kami sampaikan. Mari kita lihat dan muat turun.

1. Ultimate Battle: Ninja Dash

Seterusnya adalah permainan Android Naruto untuk anda untuk bermain dalam talian bertajuk Ultimate Battle: Ninja Dash. Permainan ini sesuai untuk anda yang adalah beberapa penyokong permainan pelari yang tidak berkesudahan. Hujah dalam permainan ini, anda boleh memainkan peranan salah satu ciri Naruto untuk melawan musuh dan mendapatkan barang-barang semasa anda berlari dalam permainan ini.

Perkara yang menarik tentang permainan ini ialah anda juga boleh bermain dengan tiga orang di multiplayer (lebih daripada satu pemain).

Jadi, anda boleh dengan mudah mendapatkan beberapa watak permainan baru, jadi anda boleh membelinya dengan Ruby dan Syiling. Dalam setiap ciri (watak) ini akan mempunyai pelbagai corak serangan yang berbeza, dan anda boleh menaik taraf watak untuk menjadi lebih kuat dalam menghadapi peringkat yang akan selalu mencabar anda kemudian.

Bagaimana buddy, adakah anda berminat untuk memainkannya? Anda boleh mendonload secara gratis di Play Store.

2. Neji Storm Ninja

Dalam permainan Naruto ini, seseorang menjadi peranan Ninja, Neji Hyuga untuk memusnahkan dan melawan musuh-musuhnya. Para lawan yang mesti dikalahkan oleh Neji Hyuga adalah lelaki Ninja Akatsuki yang begitu kuat seperti filem Naruto yang sering kami tonton.

Dengan bermain permainan ini, kawan saya akan dijemput untuk lulus 60 bahagian atau peringkat dan memusnahkan 6 bos yang tidak seimbang supaya Neji Hyuga ini akan menang dan selesai. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peranan Neji Hyuga, dalam permainan ini terdapat juga 2 mod yang berbeza iaitu mod survival dan mod cerita.

3. Ninja Heroes

Ninja Heroes menceritakan kisah perjalanan Naruto dari yang pertama hingga sekarang ketika kita menonton di komik. Naruto dan kawan-kawannya digambarkan dalam bentuk visual yang montok (chibi naruto) dan sangat lucu.

Bagi anda yang telah melihat versi animasi Naruto pastinya akan lebih terhibur, kerana sosok Naruto terus menjadi sangat lucu dan menggemaskan yang pasti akan membuat anda tersenyum garang. Kisah ini dibawa dalam Ninja Heroes, tetapi diambil dari kisah asal sesuai dengan filem tersebut.

Sekiranya anda ingin melihat versi asal cerita Naruto dalam bentuk lain, maka Ninja Heroes adalah jawapan untuk mengetahui selok-belok anime Naruto dari awal.

Permainan Android Naruto boleh dimainkan pada peranti berasaskan Android dalam talian. Terbukti permainan ini sangat lucu dan juga mencabar untuk terus bermain mengikut tahap yang dikehendaki oleh kawan saya jadi tidak terlalu sukar. Apa yang anda sedang menunggu, sila dapatkan sekarang.

4. Kyuubi Ninja

Bagi permainan Naruto yang terbaik dan kemas kini seterusnya yang dinamakan Ninja Kyuubi. Sebenarnya Permainan Ninja Kyuubi telah direka sebagai Ninja Heroes atau lebih serupa. Tetapi permainan Naruto ini dapat dilihat dari segi penampilan, gemeplay, atau watak-watak di dalamnya.

Walaupun begitu, permainan Ninja Kyuubi adalah permainan yang paling disukai terutama untuk pencinta Naruto, kerana "permainan Naruto" sangat sejuk ketika dimainkan.

5. Ninja Legend

Tokoh Naruto dan kawan-kawannya di Ninja Legend, dibuat lebih mirip dengan versi anime saat ini. Reka bentuk yang bergaya dan comel di Ninja Heroes tidak lagi tersedia dan anda akan dapati mereka dalam versi ini. Dari sisi permainan, kemahiran adalah lebih banyak pilihan yang boleh anda pilih dengan bebas.

Terdapat 800 kombinasi kemahiran yang sedia dan boleh dimainkan oleh kami. Watak-watak dalam kisah ini bahkan lebih sedikit dan lebih mencabar daripada jenis permainan Naruto yang lain.

Permainan ini dibuat oleh Gua Ape telah menjadi permainan Naruto yang paling disukai. Sekurang-kurangnya terdapat juga lebih daripada 20 penyertaan positif dari pencinta Naruto di seluruh dunia selepas permainan ini telah dilancarkan.

6. Ninja World 3D

Permainan Naruto telah menjadi salah satu permainan Naruto yang begitu terkenal. Ya, permainan Naruto yang kami maksudkan ialah Ninja Word 3D. Dari sisi nama sahaja boleh ditebak. Reka bentuk apa yang telah dipersembahkan oleh pencipta permainan ini akan dibentangkan kepada pencinta permainan perang.

Pemain-pemain ini akan dirasai dengan sensasi bermain dengan genre MMORPG yang sangat menakjubkan, serta permainan sederhana yang begitu mudah dimainkan oleh kawan saya, tetapi permainan ini sangat luar biasa.

Beberapa watak unik yang dimiliki oleh permainan ini boleh dibangkitkan, jadi kawan saya tidak bosan bermain. Semua itu berlaku kerana teknologi yang setara dengan Permainan COC.

Post a Comment for "6 Game Naruto Android Offline & Online Terbaik 2019"